|

Покана за участие в турнира за Купата на Дунав и Адриатика

Уважаеми колеги, в БФРС се получи покана от Федерацията по спортен риболов на Северна Македония за участие на три български отбора в турнира за Купата на Дунав и Адриатика. Състезанието е по спортен риболов на плувка с участието на отбори от Северна Македония, Сърбия, Босна и Херцеговина, България, Унгария, Словения, Хърватия, Черна гора и Албания.

Турнирът ще се проведе между 30 септември и 3 октомври на езеро Брушани (Тиквешко езеро) до град Кавадарци (290 км от София). Отборите са от трима състезатели, една резерва и един капитан. Таксата за участие на отбор е 250 евро.

При интерес за участие молим капитаните на отбори да се свържат с председателя на секция „Плувка“ Даниел Спасов. Самите заявки ще се извършват само през международния отдел на БФРС (0886 796840 – Станил Йотов, stanil_yotov@yahoo.com). Оттам може да получите и всяка друга информация за турнира, както и за режима на влизане в република Северна Македония в условията на пандемията от Ковид-19. При записване ще ви бъде осигурено писмо покана от колегите от риболовната федерация в Скопие, което да ви послужи пред граничните власти.

Ръководството на БФРС ще се радва, ако представители на България вземат участие в това международно състезание, организирано от нашите приятели и съседи от Северна Македония.

От линка по-долу може да изтеглите програмата и регламента за провеждането на турнира:

POZIV I PROGRAM JPK PLOVAK 2021

Добавете коментар

адаптирано от webpossessor