|

Страхотен риболов и много положителни емоции в Бургас

Отлично време, много риба и страхотно майсторство от страна на състезателите съпътстваха първия манш от финалния III кръг на Републиканското първенство по плувка в сладки води. Язовир „Мандра“ край град Бургас има честта да бъде домакин на последния кръг от републиканското.

Рибарите показаха отлично настроение и останаха изключително доволни от организацията и условията на турнира.

Временен водач в класирането е отборът на Стара Загора, втори е Кърджали, а трети „Майсторски риболов“.

В генералното класиране след II кръга водач е отборът на „Видракс“ с 3 наказателни точки, втори са състезалите от Стара Загора с 4, а трети Кърджали със 7.

„Получава се отлично състезание, точно като за финал. Много оспорван манш, малки разлики между отделните състезатели и това може само да ме радва. Пожелавам успех на всички отбори“, заяви президентът на БФРС Георги Михайлов.

Главният съдия на състезанието Емил Петров сподели, че е много доволен от времето и условията на първенството и че очаква състезателите утре да покажат още по-голямо майсторство и най-добрите да победят.

Утре предстои вторият манш от състезанието. След неговото приключване ще стане ясен новият републикански шампион на България. Маншът ще стартира точно в 10:00 ч. и ще завърши в 14:00 ч. Класирането е индивидуално и по отбори.

Купите и отличията също ще бъдат връчени утре. Домакин на събитието е ресторант „Авеню“ в кв. „Меден рудник“, град Бургас. Церемонията по награждаването ще стартира в 17:00 ч.

Добавете коментар

адаптирано от webpossessor