|

Майстори на плувката си дават среща този уикенд в Шумен

Езерото край град Шумен ще бъде домакин на II- ри кръг от Републиканското първенство по плувка в сладки води.  Майстори на плувката от 13 различни отбора ще вземат участие в състезанието. Отборите са съставени от 4-ма състезатели + 1 резерва.

Всички рибари пристигнаха в Шумен и вече взеха участие в първата свободна тренировка, която беше с продължителност 4 часа.

Риболовците са подготвили разнообразни захранки и различни видове жива стръв, с които се надяват да надхитрят рибата и да уловят колкото се може повече.

Организацията на турнира е на отлично ниво, а организаторите от БФРС са се постарали да предоставят отлични условия за риболов.

„Очаквам едно много оспорвано състезание, пожелавам успех на всички участници. Ние от БФРС сме се постарали да предоставим всичко необходимо за нормалното протичане на турнира. Нека по-добрите победят.“, заяви президентът на БФРС Георги Михайлов.

Всички участници също не скриха задоволството си от организацията на турнира и заявиха, че нямат търпение да хвърлят плувки във водата.

Днес предстои втората свободна тренировка, която също ще бъде с продължителност 4 часа. Събота и неделя предстоят двата състезателни манша, които ще стартират в 10:00 ч. и ще приключат в 14:00 ч. Награждаването на отборите ще се състои в неделя от 17:00 ч. в ресторант „Манастира“ в град Шумен.

Добавете коментар

адаптирано от webpossessor