|

БФРС моли държавата за финансиране на световното първенство по улов на пъстърва

Президентът на Българската федерация по риболовни спортове изпрати писмо до Министъра на младежта и спорта Красен Кралев с молба за финансово подпомагане на 27-ото Световно първенство по риболов на пъстърва с естествена стръв, което ще се проведе на 27-29 септември на река Въча, община Девин, в района на Михалково. Публикуваме текста, а самият документ може да намерите в приложения файл.

 

ДО

МИНИСТЪР НА МЛАДЕЖТА

И СПОРТА

Г-Н КРАСЕН КРАЛЕВ

ОТНОСНО: Искане за финасово подпомагане

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН МИНИСТЪР,

Българската федерация по риболовни спортове в краят на месец януари проведе успешно 16 Световно първенство по подледен риболов. Същото се проведе в много тежки атмосферни условия, което от своя страна драстично увеличи разходите на организаторите.

Въпреки това бяха постигнати отлични оценки от международната федерация /FIPSed/. За първи път първенството се провежда в най-южна държава, с участието на най-голям брой отбори – 15 и първо участие на нашата северна съседка Р Румъния.

През последните дни на месец септември на настоящата година сме домакини на 27 Световно първенство по риболов пъстърва с естествена стръв, което ще се проведе на р.Въча в района на с.Михалково.

В тази връзка,

 УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН МИНИСТЪР,

 Се обръщаме към вас с молба за финансиране на първенството, като отчитаме факта, че Република България в лицето на риболовните спортове достойно се представя пред световната спортна общественост.

Като оставам с очакване молбата ни да бъде подкрепена, оставам с уважение,

 ГЕОРГИ МИХАЙЛОВ,

 ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БФРС

 

ДО ММС – 27.03.19

Добавете коментар

адаптирано от webpossessor